Nepremičnine Strunjan

Najdite nepremičnine, ki bodo primerne za vas v Strunjanu!

Kakšno nepremičnino želite?

Se zanimate za nepremičnine Strunjan? Moram vam povedati, da niste edini. Za nepremičnine na obali v Strunjanu se zanimajo tudi ostali uporabniki spleta. Primorska je na splošno zelo zanimivo območje za nepremičnine. Če želite več informacij glede Primorske v splošnem obiščite našo naslovno stran.

Verjetno ste tu ker iščete nepremičnino, ki bi vam ustrezala. Iščete hišo ali stanovanje za nakup? Ali pa mogoče prodajate stanovanje oziroma hišo? Mogoče iščete kakšno luksuzno nepremičnino ali pa vikend? Iščete zemljišče (kmetijsko ali zazidljivo parcelo)? Imate stanovanje, ki ga želite dati v najem ali pa ga mogoče iščete stranke za najem?

Mogoče pa iščete poslovni prostor za vaš nov ali obstoječi posel? Želite izvedeti več o ponudbi, cenah in lokacijah nepremičnin v ponudbi?

Tukaj smo zato, da vam pri tem pomagamo. Pomagamo vam pri vsaki nepremičnini bodisi kmetijsko ali zazidljivo zemljišče oziroma parcela, stanovanje, hiša, poslovni prostor, luksuzna nepremičnina, novogradnja ali vikend za oddih.

Sedaj se verjetno sprašujete kaj vse moram narediti, da dobim podatke oziroma informacije o svoji želeni nepremičnini? Ne skrbite, zelo enostavno je. Vse kar morate je storiti je da izpolnite obrazec in oddate povpraševanje. Mi vam bomo odgovorili v najkrajšem možnem času s ponudbo, ki se bo najbolj približala vašim željam. Pomembno pa je da v obrazec napiše čim več detajlov in lastnosti, ki si jih želite (cena, lokacija, vrsta nepremičnine ter ostale podrobnosti oziroma želje).

Kje vam lahko pomagamo?

Najpogosteje iskane lokacije

Pomagamo vam lahko pri nakupu, prodaji, najemu ali oddaji:

Najpogosteje iskane nepremičnine v Strunjanu glede lokacije:

 • check
  Stanovanja (garsonjera, 2,3 ali več sobno)
 • check
  Hiše
 • check
  Poslovnih prostorov
 • check
  Luksuznih nepremičnin
 • check
  Novogradenj
 • check
  Sob
 • check
  Zemljišč (zazidljivih ali kmetijskih)

Zakaj je Strunjan zanimiva destinacija?

Strunjan je manjšo razloženo obalno naselje, ki ima malo več kot 500 prebivalcev ter je del občine Piran. Nahaja se med Izolo ter Piranom.

Naselje je primerno za lokalne prebivalce ter turiste, ker se nahaja na južnem delu Primorske. Temu delu lahko rečemo tudi Slovenska Istra ali Slovenska obala. Ta del je značilen predvsem zaradi ugodnega mediteranskega podnebja.

Odlično je tudi to, da je poleg Jadranskega morja. Kraj je znan tudi po Strunjanskih solinah.