Nepremičnine Portorož

Najdite nepremičnine, ki bodo primerne za vas v Portorožu!

Kakšno nepremičnino želite?

Želite najti primerno nepremičnino? So vaša želja nepremičnine Portorož? Na obali so nepremičnine v splošnem iskane zaradi ugodne lokacije toda mi vam lahko pri tem pomagamo.

Si želite nepremičnino v Portorožu po vaših željah? Želite izvedeti kakšna je ponudba nepremičnin v Portorožu? Želite izvedeti kakšne so cene za najem, prodajo ali nakup stanovanja, hiše ali zemljišča?

Na pravem mestu ste, saj vam mi lahko pomagamo do vaših želja. Ne glede na to kakšno nepremičnino iščete oziroma si želite, bodisi hiša, stanovanje, poslovni prostor, luksuzna nepremičnina, novogradnja, kmetijsko ali zazidljivo zemljišče.

Vse kar morate storiti je to da oddate povpraševanje z vašimi željami in mi vam bomo prišli v najkrajšem možnem času nasproti z ponudbo, ki bo najbolj podobna vašim željam. Ne veste točno kaj bi napisali v povpraševanju. Opišite čim bolj podrobno kaj si želite (cena, lokacija, vrsta nepremičnine, velikost).

Kje vam lahko pomagamo?

Najpogosteje iskane lokacije

Pomagamo vam lahko pri nakupu, prodaji, najemu ali oddaji:

Najpogosteje iskane nepremičnine v Portorožu glede lokacije:

 • check
  Stanovanja (garsonjera, 2,3 ali več sobno)
 • check
  Hiše​​​​
 • check
  Luksuznih nepremičnin
 • check
  Sob
 • check
  Zemljišč (kmetijska in zazidljiva)
 • check
  Poslovnih prostorov
 • check
  Novogradenj

Zakaj je Portorož zanimiva destinacija?

Portorož je mesto, ki se nahaja na Južni Primorski. Temu delu rečemo tudi slovenska obala.

Domuje zraven Piranskega zaliva in je del občine Piran.

Mesto je zelo turistično usmerjeno, ljudje radi zahajajo tukaj ter ima veliko hotelov, apartmajev ter je pomemben zdraviliški in kopališki kraj v Sloveniji.

Samo mesto ima nekaj manj kot 3000 prebivalcev. Privlačno je tudi zaradi ugodnega sredozemskega podnebja, ki poskrbi za prijetno temperaturo.