Nepremičnine Piran

Najdite nepremičnine, ki bodo primerne za vas v Piranu!

Kakšno nepremičnino želite?

Iščete nepremičnine Piran? Piran se nahaja na obali, kjer so nepremičnine kar precej iskane, toda brez skrbi mi vam lahko pri tem pomagamo!

Iščete nepremičnino v Piranu? Iščete stanovanje ali hišo za nakup ali prodajo? Si želite imeti nepremičnino s pogledom na morje? Želite najeti ali oddati stanovanje? Ali pa mogoče iščete zemljišče (zazidljivo ali kmetijsko)?

Na pravem mestu ste, če želite več informacij in ponudb, saj vam mi pri tem lahko pomagamo. Pomagamo vam lahko za vsako vrsto nepremičnine bodisi hiša, stanovanje, luksuzna nepremičnina, poslovni prostor, novogradnja ali zemljišča (zazidljiva ali kmetijska).

Da bi dobili več informacij in ponudb nepremičnin, ki so podobne vašim željam morate samo oddati povpraševanje. Pri povpraševanju napišite čim več lastnosti o tem kakšno nepremičnino si želite (cena, lokacija, vrsta nepremičnine ter ostale lastnosti, ki jih želite). Mi vam bomo v najkrajšem možnem času odgovorili z ponudbo, ki bo najbližja vašim željam.

Kje vam lahko pomagamo?

Najpogosteje iskane lokacije

Pomagamo vam lahko pri nakupu, prodaji, najemu ali oddaji:

Najpogosteje iskane nepremičnine v Piranu glede lokacije:

 • check
  Stanovanja (garsonjera, 2, 3 ali večsobno)
 • check
  Hiše
 • check
  Poslovnih prostorov
 • check
  Novogradenj
 • check
  Luksuznih nepremičnin
 • check
  Sob
 • check
  Zemljišč (zazidljivih ali kmetijskih)

Zakaj je Piran zanimiva destinacija?

Mesto Piran je obmorsko mesto, ki je središče občine Piran. Leži na rtu Piranskega polotoka ob Piranskem zalivu.

V Piranu je mediteransko podnebje in tako mesto sodi v enega izmed najtoplejših v Sloveniji z milimi zimami ter vročimi poletji. To je tudi eden izmed razlogov zakaj je zanimiva destinacija. Samo mesto ima nekaj manj kot 4000 prebivalcev. Je tudi zelo zanimiva turistična destinacija.