Nepremičnine Lucija

Najdite nepremičnine, ki bodo primerne za vas v Luciji!

Kakšno nepremičnino želite?

Iščete nepremičnino v okolici Lucije? Nič nenavadnega, saj niste edini. Osebe kot ste vi iščejo nepremičnine Lucija dnevno. Lucija je kraj, ki se nahaja na Slovenski obali na južni Primorski in je primeren kraj za naselitev. Več informacij o nepremičninah na obali si lahko ogledate oz. preberete na naši začetni strani obalanepremicnine.si.

Tukaj ste verjetno ker želite izvedeti več glede nepremičnin v Luciji. Kupujete stanovanje ali hišo v Luciji? Ali pa mogoče prodajate? Mogoče pa želite najeti ali oddati stanovanje? Iščete poslovni prostor? Vas zanima nakup ali prodaja zemljišča (zazidljive ali kmetijske parcele)?

Tukaj smo zato, da vam pri tem pomagamo. Verjetno si želite nepremičnino, ki bo ustrezala vašim kriterijem. Ne glede na to kakšna nepremičnino iščete, bodisi hiša, stanovanje, poslovni prostor, novogradnja, luksuzna nepremičnina ali pa zemljišče (zazidljivo ali kmetijsko) mi vam lahko pomagamo.

Mogoče se sprašujete kaj vse morate storiti, da vam mi pri tem pomagamo? Nič težkega, vse kar morate storiti je da oddate povpraševanje z čim več lastnostmi ki bi jih vi želeli (cena, lokacija, vrsta nepremičnine). Mi vam bomo odgovorili v najkrajšem možnem času z ponudbo, ki se bo vašim željam najbolj približala.

Kje vam lahko pomagamo?

Najpogosteje iskane lokacije

Pomagamo vam lahko pri nakupu, prodaji, najemu ali oddaji:

Najpogosteje iskane nepremičnine v Luciji glede lokacije:

 • check
  Stanovanja (garsonjera, 2,3 ali več sobno)
 • check
  Hiše
 • check
  Poslovnih prostorov
 • check
  Luksuznih nepremičnin
 • check
  Novogradenj
 • check
  Sob
 • check
  Zemljišč (zazidljivih ali kmetijskih)

Zakaj je Lucija zanimiva destinacija?

Lucija je obmorsko naselje, ki se nahaja v občini Piran in ima okrog 6000 prebivalcev.

Je hkrati tudi največje naselje v Sloveniji, ki nima sedeža svoje občine.

Prvotno tudi Sveta Lucija je primeren kraj za lokalne prebivalce kot tudi za turiste predvsem zaradi bližine Jadranskega morja in ugodnega toplega podnebja.