Nepremičnine Koper Okolica

Najdite nepremičnine, ki bodo primerne za vas v okolici Kopra!

Kakšno nepremičnino želite?

Iščete nepremičnino v okolici Kopra? Verjemite da niste edini, saj se nepremičnine Koper okolica iščejo dnevno. Koper je lepo urejeno obmorsko mesto, ki postaja vse bolj priljubljeno. Nekateri imajo radi center Kopra ali predmestje, nekateri pa so raje malo odmaknjeni a vseeno blizu mesta. Če pogledamo malo izven Kopra in vzamemo za območje celotno primorsko lahko rečemo, da so na tem območju nepremičnine iskane predvsem zaradi bližine morja in ugodnega podnebja. Za več takih nepremičnin lahko pogledate sem.

Želite izvedeti več o nepremičninah, ki so na voljo v okolici Kopra? Vas zanima kaj je na voljo in bi želeli izvedeti več? Iščete hišo ali stanovanje za nakup ali pa mogoče za prodajo? Mogoče pa želite najeti stanovanje, hišo ali poslovni prostor v okolici mesta? Vas zanima zazidljiva parcela ali kmetijsko zemljišče? Imate kakšno drugo željo oz. vprašanje?

Če želite odgovor na kakšno zgornjo vprašanje ali pa imate kakšno podobno vprašanje za nas, potem ste na pravem mestu. Tu smo za to, da vam pomagamo uresničiti vase želje. Priskočimo vam na pomoč pri vseh vrstah nepremičnin, bodisi je to stanovanje, hiša, poslovni prostor, vikend, novogradnja, luksuzna nepremičnina, kmetijsko zemljišče ali zazidljiva parcela.

Vas zanima kako pridobiti ponudbe in informacije? Zelo enostavno. Vse kar morate storiti je da kliknete na »oddajte povpraševanje« izpolnite obrazec z vašimi željami in potrebami (cena, lokacija, velikost, vrsta…) in mi vam bomo v najkrajšem možnem času odgovorili. Prosimo vas samo to, da podate čim več informacij glede vaših želja.

Kje vam lahko pomagamo?

Pomagamo vam lahko pri nakupu, prodaji, najemu ali oddaji:

 • check
  Stanovanja (garsonjera, 2,3 ali več sobno)
 • check
  Hiše
 • check
  Poslovnih prostorov
 • check
  Luksuznih nepremičnin
 • check
  Novogradenj
 • check
  Sob
 • check
  Zemljišč (zazidljivih ali kmetijskih)

Zakaj je Koper zanimiva destinacija?

Koper je obmorsko mesto, urejeno, ki postaja vse bolj priljubljeno v Sloveniji a tudi širom sveta. Vsako leto ga obišče več turistov.

Nahaja se na južnem delu primorske, ki mu pravimo tudi slovenska ista. Na tem območju su zelo ugodni pogoji za življenje zaradi toplega ozračja skozi celo leto.

V samem mestu je približno 25000 prebivalcev in je šesto največje mesto v Sloveniji.