Nepremičnine Koper Markovec

Najdite nepremičnine, ki bodo primerne za vas na Markovcu v Kopru!

Kakšno nepremičnino želite?

Vas zanimajo nepremičnine na Markovcu v Kopru? Verjemite da niste edini, saj ljudje kot ste vi enako iščejo nepremičnine Koper Markovec vsak mesec. Tako Koper v celoti, kot tudi četrt Markovec sta zanimivi in iskani lokaciji za nepremičnine. Če gledamo še širše, pa so nepremičnine na južni primorski oziroma slovenski obali iskane in priljubljene. Za več informacij glede nepremičnin na obali poglejte tukaj.

Želite izvedeti več o nepremičninah na Markovcu? Vas zanima kakšna je tu ponudba oziroma povpraševanje, kakšne so cene? Iščete stanovanje ali hišo za nakup ali prodajo? Mogoče pa želite najeti stanovanje ali hišo? Iščete primeren poslovni prostor za razširiti svoj posel ali pa mogoče imate poslovni prostor, ki ga želite oddati? Vas zanima če je tu naprodaj kakšno zemljišče (zazidljivo ali kmetijsko)? Imate kakšno drugo željo?

Če ste na katerega izmed zgornjih vprašanj odgovorili z da ali pa imate podobno vprašanje, potem ste na pravem mestu. Mi vam lahko pri vaših željah pomagamo. Pomagamo vam lahko pri vseh vrstah nepremičnin (stanovanje, hiša, poslovni prostor, luksuzna nepremičnina, vikend, novogradnja, zazidljivo zemljišče, kmetijsko zemljišče…).

Verjetno vas sedaj zanima kaj morate narediti, da pridobite več informacij? Zelo enostavno. Vse kar morate narediti je da izpolnite obrazec in oddate povpraševanje z vašimi željami. Naj vas opomnim, da je priporočljivo podati čim več podatkov in informacij z vašimi željami oziroma potrebami(cena, lokacija, vrsta, velikost stanovanja, hiše, poslovnega prostora ali parcele). Tako vam bomo mi odgovorili s ponudbo, ki se bo najbolj približala vašim željam oziroma potrebam.

Kje vam lahko pomagamo?

Pomagamo vam lahko pri nakupu, prodaji, najemu ali oddaji:

 • check
  Stanovanja (garsonjera, 2,3 ali več sobno)
 • check
  Hiše
 • check
  Poslovnih prostorov
 • check
  Luksuznih nepremičnin
 • check
  Novogradenj
 • check
  Sob
 • check
  Zemljišč (zazidljivih ali kmetijskih)

Zakaj je Koper zanimiva destinacija?

Koper je obmorsko mesto, ki se nahaja na slovenski obali, kateri pravimo tudi južna Primorska ali slovenska Istra.

Zaradi bližine Jadranskega morja ter ugodnega mediteranskega podnebja, ki prinaša topla, dolga poletja ter kratke in mile zime je primerna lokacija za stalno nastanitev, kot tudi za občasno nastanitev in turistični obisk.

Samo mesto ima približno 25000 prebivalcev, ki so naseljeni na 8 četrti. Ena izmed teh je tudi Markovec včasih Monte San Marco.