Nepremičnine Koper Center

Najdite nepremičnine, ki bodo primerne za vas v centru Kopra!

Kakšno nepremičnino želite?

Se zanimate za nepremičnine v centru Kopra? Niste edini, saj ljudje dnevno iščejo nepremičnine Koper center. Koper je lokacija, ki je kar iskana, saj leži na Primorskem oziroma slovenski obali, ki ji pravimo tudi slovenska Istra. V splošnem so tukaj nepremičnine kar iskane.

Želite izvedeti več kakšna je ponudba na tej lokacija, kakšne so tukaj cene in kaj je na voljo? Želite kupite ali prodati stanovanje oziroma hišo? Iščete stanovanje za najem? Imate mogoče stanovanje, ki ga želite oddati? Iščete poslovni prostor za vaš posel? Ali pa mogoče iščete zemljišče oziroma parcelo (zazidljivo ali kmetijsko)?

Pri tem vam lahko mi pomagamo. Neglede na to kakšno nepremičnino iščete, naj bo to stanovanje, hiša, vikend, luksuzna nepremičnina, poslovni prostor, zemljišče ali novogradnja. Priskočimo vam na pomoč.

Se sprašujete kaj morate narediti, da pridobite ponudbo, ki bo ustrezala vašim željam? Če želite pridobiti ponudbo morate samo izpolniti obrazec in poslati povpraševanje z čim več informacijami oziroma lastnostmi o vaši želeni nepremičnini (primer: cena, lokacija, ostale lastnosti). Mi vam bomo prišli nasproti s ponudbo, ki bo vašim željam najbolj podobna.

Kje vam lahko pomagamo?

Pomagamo vam lahko pri nakupu, prodaji, najemu ali oddaji:

 • check
  Stanovanja (garsonjera, 2,3 ali več sobno)
 • check
  Hiše
 • check
  Poslovnih prostorov
 • check
  Luksuznih nepremičnin
 • check
  Novogradenj
 • check
  Sob
 • check
  Zemljišč (zazidljivih ali kmetijskih)

Zakaj je Koper zanimiva destinacija?

Koper je obmorsko mesto, ki leži na slovenski obali, ki ji pogosto rečemo tudi samo Obala, včasih tudi slovenska Istra. 

Jadransko morje je prijeten oddih tako za turiste kot za lokalne prebivalce. Mesto je šesto največje v Sloveniji in ima okrog 25000 prebivalcev. Ima tudi svojo lastno občino Koper.

Priljubljeno je tudi zaradi ugodnega sredozemskega ozemlja, ki skrbi za prijetne temperature čez celotno leto. Znano je tudi po svojem mednarodno priznanem pristanišču Luki Koper.