Nepremičnine Koper

Najdite nepremičnine, ki bodo primerne za vas v Kopru!

Kakšno nepremičnino želite?

Nepremičnine Koper, so kar precej iskane saj se Koper nahaja na Primorskem, natančneje na slovenski obali zraven morja. Za nepremičnine na obali je na splošno veliko povpraševanje zaradi ugodne lokacije.

Se zanimate za nepremičnino v kopru in želite izvedeti kaj je na voljo, kakšne so cene, kakšna je ponudba? Iščete hišo, stanovanje za nakup? Imate mogoče stanovanje ki ga želite prodati, pa želite da vam kdo pri tem pomaga? Želite najeti ali oddati stanovanje v Kopru?

Neglede na to kakšno nepremičnino imate ali si želite imet v Kopru, bodisi stanovanje, hiša, poslovni prostor, zemljišče ali luksuzne nepremičnine mi vam lahko pri tem pomagamo.

Prilagodimo se vašim željam. Si želite nepremičnino z določeno velikostjo, lokacijo, tipom in ceno katero si lahko privoščite? Vse kar morate narediti je da oddate povpraševanje in mi vam bomo v najkrajšem možnem času odgovorili s ponudbo, ki najbolj ustreza vašim željam.

Kje vam lahko pomagamo?

Najpogosteje iskane lokacije

Pomagamo vam lahko pri nakupu, prodaji, najemu ali oddaji:

Najpogosteje iskane nepremičnine v kopru glede lokacije:

 • check
  Stanovanja
 • check
  Hiše​​​​
 • check
  Luksuznih nepremičnin
 • check
  Sob
 • check
  Novogradenj
 • check
  Poslovnih prostorov
 • check
  Parcel oziroma zemljišča (zazidljiva ali kmetijska)

Študentska stanovanja

V Kopru je danes tudi veliko fakultet, ki privlačijo študente iz vse Slovenije in tudi študente iz ostalih držav, da se izobražujejo na obali. Zaradi tega se je povečalo tudi povpraševanje za najem stanovanja v Kopru, predvsem pa se študentje in njihovi starši zanimajo za primerna študentska stanovanja Koper.

Zakaj je Koper zanimiva destinacija?

Mesto Koper se nahaja na slovenski obali in je tudi šesto največje mesto v Sloveniji z približno 25000 prebivalci.

Lahko rečemo da je lokacija Kopra na Slovenski Obali, ki ji lahko rečemo tudi Slovenska Istra ob Jadranskem morju ena glavnih lastnosti da je Koper zanimiva destinacija. Ena izmed stvari ki je zanimiva in je ne smemo pozabiti je tudi tukajšnje podnebje. V Kopru je submediteransko podnebje za katero so značilne mile zime, vetrovi kot so burja, jugo, maestral in seveda dolga in vroča poletja, ki privabljajo turiste iz vsega sveta in lokalne prebivalce.

Koper ima tudi bogato preteklost. Arheološke najdbe pričajo da prva poselitev Kopra sega v 3. – 1.st. p. n. š. Tukaj je bilo tudi rimsko cesarstvo, v srednjem veku pa so bili nam tem kraju tudi Benečani. Kasneje je bil Koper del Avstro-Orgske monarhije, med svetovnima vojnama pa je bil tudi pod italijansko okupacijo.