Nepremičnine Izola

Najdite nepremičnine, ki bodo primerne za vas v Izoli!

Kakšno nepremičnino želite?

Iščete primerno nepremičnino v Izoli? Nepremičnine Izola so stvar pri kateri vam lahko mi pomagamo. Izola se nahaja na obalnem predelu, nekateri mu rečejo tudi Južna Primorska. V splošnem je za obalne nepremičnine vedno večje povpraševanje zaradi dobrih življenjskih pogojev ter ugodne lokacije.

Torej zanimate se za nepremičnine v Izoli toda želite izvedeti več. Želite več informacij glede tega kaj je na voljo, kakšna je ponudba, kakšne so cene in na katerih lokacijah? Iščete stanovanja za nakup ali mogoče prodajate stanovanje? Iščete stanovanje za najem ali pa ste lastnik stanovanja in iščete najemnike? Želite zgraditi hišo oziroma stanovanje ter iščete zazidljivo parcelo? Iščete novogradnje v Izoli?

Mi vam lahko pomagamo pri iskanju vaših odgovor neglede na to za kakšno nepremičnino gre. Lahko je to stanovanje (garsonjera, 2 sobno, 3 ali večsobno), hiša, luksuzna nepremičnina, novogradnje, poslovni prostor, zemljišče (zazidljivo ali kmetijsko).

Naš cilj je da vam pomagamo najti nepremičnino katera vam bo ugajala, zato se vam prilagodimo in vam prisluhnemo. Da vam lahko pomagamo pa morate vi samo oddati povpraševanje z vašimi želenimi lastnosti kot so na primer velikost, cena, lokacija in mi vam bomo v najkrajšem možnem času odgovorili s ponudbo, ki bo najbližje vašim željam.

Kje vam lahko pomagamo?

Najpogosteje iskane lokacije

Pomagamo vam lahko pri nakupu, prodaji, najemu ali oddaji:

Najpogosteje iskane nepremičnine v Izoli glede lokacije:

 • check
  Stanovanja (garsonjera, 2,3 ali več sobno)
 • check
  Hiše​​​​
 • check
  Luksuznih nepremičnin
 • check
  Sob
 • check
  Zemljiških parcel (zazidljiva, kmetijska)
 • check
  Novogradnje

Zakaj je Izola zanimiva destinacija?

Izola se kot rečeno nahaja na slovenski obali, pravimo ji tudi Slovenska Istra, ki je zelo priljubljena destinacija.

Je sredozemsko mesto ki leži med Koprom in Piranom. Kar najbolj privlači ljudi z bližnjih krajev ter širom sveta je tukajšnje ugodno podnebje ter bližina morja. V Izoli je nekaj več kot 10000 prebivalcev.